Stambeno poslovni objekti u Beogradu


VrstaStambeno-poslovni objekat Broj prodaje1
AdresaDimitrija Tucovića 6 OpštinaBeograd-Zvezdara
Cena EUR*Kontaktirati poverioca/prodavca Jemstvo/
Pravni osnov /
Datum javne prodajeKontaktirati poverioca/prodavca Poverilac / ProdavacSBERBANK Srbija
Kontakt telefon

Kontakt centar - 19909

Molimo Vas da pri kontaktiranju napomenete da ste oglas videli na portalu Doboš

Dodatni opis

 

1. Stambeno poslovna zgrada, objekat preuzet iz zemljišne knjige, ulica Dimitrija Tucovića, broj etaža Pr+2, koja se u prirodi sastoji od:
• Kancelarija u prizemlju, površine 98,71 m²
• Kancelarija na prvom spratu, površine 90,64 m²
• Kancelarija na drugom spratu, površine 95.93 m²
• Ostave (u prizemlju stambenog objekta), površine 38 m²
• Radionice (u prizemlju stambenog dela objekta), površine 62,38 m².

 

2. Porodična stambena zgrada, objekat preuzet iz zemljišne knjige, ulica Dimitrija Tucovića br 6, broj etaža Pr, koja se u prirodi sastoji od:
• Porodična stambena zgrada - suteren, površine 59,20 m²
• Porodična stambena zgrada - prizemlje, površine 70,25 m², sa pripadajućim pravom korišćenja na zemljištu ukupne površine 11 a 8 m².

Sve nepokretnosti su izgrađene na katastarskoj parceli broj 2696, i upisane u List nepokretnosti broj 2352 KO Zvezdara.

INFORMACIJA O LOKACIJSKIM USLOVIMA za katastarsku parcelu broj 2696, KO Zvezdara:

• Predmetna katastarska parcela, nalazi se u bloku 3 a, u površinama planiranim za stanovanje sa delatnostima – zona A – kompaktni blok visoke spratnosti (P+6+Pk).
• Podzemne garaže se grade u okviru objekta i kao zasebni objekti na parceli, i mogu biti u potpunosti ukopane ili poluukopane.
• Maksimalna vrednost izgrađenosti je 75%.
• Novi objekat mora imati priključak na vodovodnu, kanalizacionu, električnu, telekomunikacionu, toplovodnu ili gasovodnu mrežu.

Lokacija i okruženje:
Predmetna nepokretnost se nalazi u ulici Dimitrija Tucovića br. 6 i 6A, blizu ugla sa ulicom Ruzveltovom, u Beogradu, na lokaciji koja predstavlja užu zonu grada. Od centra grada, tačnije od glavne pešačke zone (Knez Mihailova ulica), predmetna nepokretnost udaljena je oko 2,5 km. Nalazi se u neposrednoj blizini hotela „Zira” (ugao Ruzveltove i Dimitrija Tucovića), nedaleko od Vukovog spomenika i Novog groblja. Lokacija ima direktan pristup iz ulice Dimitrija Tucovića.

Procenjena vrednost i početna cena:
• Tržišna vrednost nepokretnosti utvrđena je zaključkom Javnog izvršitelja o utvrđenju vrednosti nepokretnosti od 01.03.2018. godine, u iznosu od 47.708.987,00 RSD.

• Na javnom nadmetanju početna cena čini 70% od utvrđene vrednosti nepokretnosti, i iznosi 33.396.291,00 RSD.
Datum aukcije: 15.06.2018. godine u 14:00 časova, u kancelariji Javnog izvršitelja Bojana Kostića, ul. Stevana Markovića br. 8/II, Zemun.

Javni izvršitelj Bojan Kostić će zainteresovanim licima omogućiti razgledanje nepokretnosti dana 11.06.2018. godine u 11:00 časova, uz obaveznu pisanu potvrdu javnom izvršitelju na email izvrsiteljkostic@gmail.com , najkasnije do 08.06.2018. godine.

Instrukcije za plaćanje depozita:
Pravo učešća imaju lica koja su položila jemstvo u visini od 1/10 utvrđene tržišne vrednosti predmetne nepokretnosti za koju licitiraju, i dostave dokaz izvršitelju o uplati, najkasnije do pre početka javnog nadmetanja. Navedeni iznos se uplaćuje na račun javnog izvršitelja Bojana Kostića, br. 205-251815-79 sa napomenom “jemstvo za učestvovanje na javnom nadmetanju u predmetu I.I. 1964/2017”.

Ponudilac kome je dodeljena nepokretnost (kupac) je dužan da uplati ponuđeni iznos u dinarskoj vrednosti, u roku od 15 dana od dodeljivanja na javnoj prodaji, a na račun javnog izvršitelja. Ukoliko polaganje cene izostane, izvršitelj će proglasiti dodeljivanje tom ponuđaču bez pravnog dejstva i pozvati sledećeg po redu ponuđača da uplati ponuđeni iznos.

Ako više lica bude učestvovalo u javnom nadmetanju, ponudiocima čija ponuda nije prihvaćena vratiće se jemstvo, odmah po zaključenju javnog nadmetanja, s tim da će se jemstvo drugog i trećeg ponuđača zadržati do uplate ukupnog iznosa cene od lica sa boljom ponudom od njihove.

ID: C 10