Stambeni objekat u Novoj Pazovi


VrstaStambeni objekat Broj prodaje/
AdresaBoračka 15 OpštinaStara Pazova
Cena EUR*Kontaktirati poverioca/prodavca Jemstvo/
Pravni osnov /
Datum javne prodajeKontaktirati poverioca/prodavca Poverilac / ProdavacSBERBANK Srbija
Kontakt telefon

Kontakt centar - 19909

Molimo Vas da pri kontaktiranju napomenete da ste oglas videli na portalu Doboš

Dodatni opis

Porodična stambena zgrada, ulica Boračka br. 15, broj etaža PR1, sagrađena na k. p. br. 3566, broj zgrade 1, upisana u B listu 1 deo strana 1 nepokretnosti, upisane u list nepokretnosti br. 2191 K.O. Nova Pazova, a što u stvarnosti predstavlja:

Prema listu nepokretnosti, nalazi se legalna porodična stambena zgrada 1 i pomoćna zgrada 2 bez dozvole, dok se u stvarnosti radi o tome da objekat 2 uz dograđeni deo čini takođe deo stambenog prostora. Oba objekta su u funkciji stanovanja, i u njima se nalaze dva stana, u koje se ulazi sa zajedničke terase koja se nalazi u neuknjiženom i neucrtanom delu nekretnine. Prvi stan se nalazi u legalnom delu koji je opisan kao objekat 1 u listu nepokretnosti, dok se drugi stan nalazi u objektu opisanom u listu nepokretnosti kao pomoćna zgrada bez dozvole, i jednim delom u katastarski neucrtanom delu. Neto površina legalnog stambenog prostora je oko 74 m², dok je neto površina nelegalnog stambenog prostora oko 77 m². Zajednička terasa – nelegalna, ima neto površinu oko 9 m².

• Na nepokretnosti nema prava trećih lica koja ostaju i nakon njene prodaje.

Procenjena vrednost :
• Procenjena vrednost predmetnih nepokretnosti utvrđena je zaključkom javnog izvršitelja Jelene Stanković Miković posl. br. I.I. 178/2017 od 26.02.2018. godine, u ukupnom iznosu od 6.171.289,20 RSD.

AUKCIJSKA PRODAJA ĆE BITI ZAKAZANA.

ID: R 11