Nekretnina na Dobošu, I kvartal 2014.

Redakcija portala Doboš sprovela je kratko istraživanje vezano za kretanje broja oglasa za prodaju nekretnina u procesu javne prodaje.

Koliko je od početka godine postavljeno novih oglasa, koliko uklonjeno, kakva je geografska rasprostranjenost i koja je prosečna cena oglašenih nekretnina pogledajte u tekstu koji prilažemo u nastavku.

 

NEKRETNINE NA DOBOŠU, I KVARTAL 2014

 

Komentari:

  1. Sve slike nekretnina spolja! Niko u nekretninu ne sme da udje bez policije, a ja da je kupim?

  2. dali ima kakva vikendica na tari sa pogledom na drinu

  3. Sajt je neažuran!Za svaku prodaju postoji dil. Ako je roba interesantna kada je pogledate i nakon toga razgovarate o kupovini dobićete informaciju da su se javili puno zainteresovanih i da će biti licitacija. (ja nisam išao na licitaciju jer mi je sve bilo sumnjivo) Pozvao sam telefonom par dana posle licitacije i dobio sam informaciju da je mašina prodata. Posle mesec dana ista mašina je ponovo u igri i ponovo se prodaje.. Znači nisu dobili svoj deo..... Hajde objavite ovo..

  4. Aleksandra 20.01.2015. 08:49

    Postovani, pregledom vaseg sajta videla sam stan u Baba Visnjinoj, 145m2, grubi radovi. Da li mozete da mi date neku informaciju, ukoliko je stan i dalje aktuelan da li mogu dobiti kontakt osobe u Procredit banci. Srdacno, Alkesandra

  5. Postovani, juce sam video oglas za stan u zorza klemensoa broj 6, ako se ne varam, iznad kli kli-ja, a danas ga nemam izlistanog. Da li je obrisan i da li je prodaja i dalje aktuelna? hvala

  6. MILORAD TADIC 06.12.2014. 10:20

    BILAJE KUCA U BANACKOM SOKOLCU ZA PRODAJU DALIJE PRODATA KOMENTAR STO NEMA CENE KUCA NA OGLASU GRESKA VASA