search user menu
Datum javne prodaje: Kontakt
Datum kreiranja oglasa: 20.03.2018
Kontakt

Poslovni prostor u Boru

Kontaktirajte prodavca
Struktura

Poslovni objekat


Grad

Bor


...
Jemstvo

0,00

Tip nekretnine

Poslovni objekat

Kvadratura

-

Sprat

-

Grejanje

-

Ostalo

-


Prodavac / Poverilac

AIK banka AD Beograd

Kontakt telefon

Call centar banke 0800-10-10-15

Molimo Vas da pri kontaktiranju napomenete da ste oglas videli na portalu Doboš

Broj prodaje

-

Dokumenti

-

Opis

Poslovni prostor br.1/1 u prizemlju i podrumu,uknjižene površine 86m2 (43m2 na svakoj etaži) u okviru stambeno poslovne zgrade br.1,ulaz 14 na KP 837 KO Bor I,spratnosti Po+Pr+1+Pk

 

Predmetna nepokretnost se nalazi u centru naselja Bor, u ulici Nikole Pašića br. 14 koja pripada užem gradskom jezgru Bora, na oko stotinak metara udaljenosti od svih značajnih gradskih institucija od kojih se izdvajaju sledeće: zgrada opštine Bor, zgrada MUP –a Bor, osnovni sud i slično. Povezanost predmetnog lokaliteta sa drugim delovima Bora je odlična, budući da se u blizini nalazi kružni tok koji omogućava vezu predmeta procene sa ulicama Šistekova i Vasić Milana Perice, i dalje sa ostatkom gradskog jezgra. U neposrednoj blizini se nalaze i bioskop Zvezdara, IDEA supermarket, muzička škola Miodrag Vasiljević, pijaca, pošta, objekat AMSS Bor, tehnički fakultet, crkva Svetog Đorđa i dr. Neposredno okruženje pored prethodno navedenih sadržaja karakterišu stambene i poslovne zgrade u čijim prizemljima se uglavnom nalaze maloprodajni lokali.

 

Maloprodajni poslovni prostor, iako uknjižen kao poslovni prostor u podrumu, prostire se na dve etaže poslovne zgrade, i podrumu i prizemlju. Prostor zauzima korisnu površinu od 86 m2 (2 jednake etaže po 43m2) i sastoji se od dve sobe: prostorija u prizemlju predstavlja gornju etažu, a stepeništem se silazi u prostoriju u podrumu koja predstavlja donju etažu. Etaže su međusobno povezane „toplov vezom“ u vidu stepeništa.

 

Cena nepokretnosti predmet je dogovora. U prihvatu ponude Banka će prvenstveno ceniti VISINU PONUĐENE CENE.

 

Ponude dostavljati na mail : nekretnine@aikbanka.rs ili na adresu „AIK BANKA“ AD BEOGRAD, Bul. Mihajla Pupina 115đ, 11 070 Beograd, sa napomenom „za Sektor logistike,nabavke i upravljanja imovinom“.

Kontaktirajte prodavca

PODELI OGLAS PUTEM

order_image
order_image
order_image
order_image