search user menu

Uslovi korišćenja

Sadržaj, tj. baza podataka sajta www.dobos.rs je vlasništvo privrednog društva Better Web Services doo, Beograd (u daljem tekstu: BW Services).

Zabranjeno je preuzimanje i sistemska redistribucija sadržaja sajta u komercijalne ili bilo koje druge svrhe, osim za ličnu upotrebu. Za korišćenje informacija u druge svrhe, neophodno je dobiti prethodnu saglasnost BW Services.

Zabranjeno je postavljanje pornografskog, eksplicitnog (scene nasilja, torture i slično) i sličnog sadržaja.

Zabranjeno je postavljanje sadržaja koji predstavlja, podržava ili upućuje na govor mržnje, netoleranciju, ličnu, nacionalnu, versku netrpeljivost, koji sadrži psovke, vređanja, omaložavanja, provokacije ili drugi uvredljiv materijal.

BW Services ne preuzima odgovornost za sadržaj upisa čiji autori su posetioci sajta www.dobos.rs. BW Services ne snosi nikakvu odgovornost za sadržaj oglasa ili reklamnih ponuda koja se postavljaju na www.dobos.rs.

BW Services u bilo kom trenutku može bilo kom posetiocu oduzeti mogućnost pristupanja sajtu www.dobos.rs ili bilo kom njegovom delu, odnosno oduzeti pravo korišćenja bilo kojeg servisa ili usluge portala, iz bilo kog razloga koji BW Services smatra odgovarajućim. Ovo se može vršiti bez prethodnog upozorenja i objašnjenja.

BW Services može u svakom trenutku odbiti postavljanje bilo kojih sadržaja na sajt ili izvršiti njegovo prilagođavanje shodno pravilima korišćenja sajta i uređivačkoj politici BW Services.

BW Services će preduzeti u dobroj veri neophodne radnje kako bi privatne i poverljive informacije o korisnicima sajta ili njegovih usluga čuvao u diskreciji i neće ih zloupotrebljavati. BW Services ne preuzima obavezu da garantuje da predmetne privatne i poverljive informacije neće doći do trećih lica u slučaju eventualnog hakerskog neovlašćenog pristupa podacima i informacijama od strane trećih lica, a bez znanja ili odobrenja BW Services.