search user menu
Datum javne prodaje: Kontakt
Datum kreiranja oglasa: 19.12.2022
330 000 EUR

Komercijalni objekti u Podgorici

Kontaktirajte prodavca
Struktura

Poslovni objekat


Grad

Podgorica

Adresa

KO Donja Gorica


...
Jemstvo

-

Tip nekretnine

Poslovni objekat

Kvadratura

-

Sprat

-

Grejanje

-

Ostalo

-


Prodavac / Poverilac

Izvršni poverioci

Kontakt telefon

066/809-00-93

Broj prodaje

-

Dokumenti

-

Opis

Predmetna nepokretnost se nalazi u Podgorici, u naselju Donja Gorica, cca 100 metara od magistralnog puta Podgorica – Cetinje. Nalazi se u dijelu grada (dio uz magistralni put), gdje je poslednjih godina izgrađen veliki broj poslovnih zgrada, svih namjena. Lokacija je urbanistički denisana i infrastrukturno opremljena. Saobraćajna povezanost je vrlo dobra, obzirom da je nepokretnost locirana u blizini magistralnog puta Podgorica-Cetinje, sa lijeve strane posmatrano iz pravca Podgorice.

 

Zona u kojoj je nepokretnost ima status razvojne zone grada i može se ocjeniti kao vrlo dobra pozicija širokog dijapazona poslovanja i velikih mogućnosti. 

 

Predmetne nepokretnosti su komercijalni objekti koji čine jednu cjelinu. Na parceli su ukupno tri objekta. Centralni i najveći objekat je skladišni objekat označen kao objekat broj 3, spratnosti prizemlje i sprat., ukupne površine 614m2. Objekat broj 1 je takođe skladišnog karaktera, spratnosti prizemlje, ukupne površine 301m2 i naslonjen je na objekat broj 3. Objekat broj 2 predstavlja pomoćni objekat, površine 20m2 i naslonjen je na objekat broj 1.

 

Svi objekti su u odličnom stanju, održavani i u funkciji.

Kontaktirajte prodavca

PODELI OGLAS PUTEM

order_image
order_image
order_image
order_image