search user menu
Datum javne prodaje: 08.07.2024
Datum kreiranja oglasa: 07.06.2024
32 250 EUR

Dvosoban stan u Leskovcu

Kontaktirajte prodavca
Struktura

Stambeni objekat


Grad

Leskovac

Adresa

Radnička 34


...
Jemstvo

3.225,00

Tip nekretnine

Stambeni objekat

Kvadratura

-

Sprat

-

Grejanje

-

Ostalo

-


Prodavac / Poverilac

OTP banka

Kontakt telefon

064/896-05-83

Broj prodaje

-

Dokumenti

-

Opis

-    Nepokretnosti koja se nalazi u u Leskovcu – Dvosoban stan, broj posebnog dela 2, broj objekta 1, broj ulaza 34,evidencijski broj stana 27, koji se nalazi u ulici Radnička 34, u stambenoj zgradi za kolektivno stanovanje , na prizemlju, površine 51 m2, izvod iz lista nepokretnosti broj 8496, Katastarska parcela: 11806, Katastarska opština: Leskovac

 

-  Početna cena za napred navedenu nekretninu iznosi EUR 32.250,00, u dinarskoj protivvrednosti, po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan plaćanja.  

 

Aukcija će se održati dana 08.07.2024. godine, sa početkom u 12,00 časova u prostorijama OTP BANKA SRBIJA a.d. Novi Sad , u Beogradu, u ul. Bulevar Zorana Đinđića br. 50 a/b.
Iznos, poreza na prenos apsolutnih prava kao i svih potrebnih troškova za upis prava vlasništva na kupca, kao i svih ostalih troškova, ako nastanu, u vezi ove aukcijske prodaje i opisanih nepokretnosti, snosi kupac.

 

Zainteresovani kupci su obavezni da uplate depozit u iznosu od 10% od početne cene,  pre održavanja aukcije, a najkasnije do 05.07.2024. Uplata depozita vrši se na račun OTP BANKE SRBIJA AD NOVI SAD br. 325-0048291000935-82. Uplata depozita vrši se na gore navedeni račun (svrha uplate: depozit za aukciju od 08.07.2024.) Lica koja izvrše uplatu depozita potpisaće izjavu o gubitku prava na povraćaj depozita, u slučaju da u aukcijskoj prodaji steknu status kupca ili drugog najboljeg ponuđača, dok se ne okonča postupak prodaje.
Pravo na povraćaj depozita nema lice koje je uplatilo depozit, a nije pristupilo na aukcijsku prodaju; lice koje odbije da potpiše izjavu o gubitku prava na povraćaj depozita; lice koje ne prihvati početnu cenu na aukcijskoj prodaji; lice koje na aukcijskoj prodaji stekne status kupca ili drugog najboljeg ponuđača do okončanja postupka prodaje. Ostalim licima se depozit vraća u roku od 3 (tri) radna dana od dana održane aukcijske prodaje.

 

Smatra se da je uplatom depozita učesnik dao ponudu za učešće na aukciji i prihvatio početnu cenu na aukciji. Uplaćeni depozit predstavlja deo kupoprodajne cene najpovoljnijeg ponuđača.
Registracija učesnika počinje 30 minuta pre početka javnog nadmetanja i završava se 10 minuta pre početka javnog nadmetanja.

 

Fizička lica koja učestvuju na aukciji legitimišu se ličnom kartom ili pasošem, a pravna lica prilažu dokaz o registraciji firme i dokaz o ovlašćenom licu za zastupanje i /ili ovlašćenje za učešće na aukciji. Na aukciji se prilaže i dokaz o uplaćenom depozitu.

 

Aukcijski korak se utvrđuje u vrednosti od 300,00 EUR u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS.   
Razgledanje imovine zainteresovana lica mogu sa hipotekarnim poveriocem organizovati od dana objavljivanja oglasa, pa zaključno sa 04.07.2024.god.

 

Predmetna nepokretnost se prodaje u viđenom stanju, bez prava kupca na naknadne reklamacije.
Kupoprodajni ugovor se potpisuje i overava pred nadležnim organom overe najkasnije u roku od 8 (osam) dana od dana održavanja aukcijske prodaje, do kada se kupac obavezuje da isplati preostali iznos kupoprodajne cene u celosti. Troškove overe pred nadležnim organom plaća kupac. Ako proglašeni kupac ne uplati kupoprodajnu cenu na ugovoreni način gubi pravo na povraćaj depozita.

 

Zainteresovani kupci mogu kontaktirati poverioca putem ovlašćenog lica Radeta Pavićevića, na telefon br.  064 8960583 radi dobijanja više informacija ili putem mejla  na rade.pavicevic@otpbanka.rs

Kontaktirajte prodavca

PODELI OGLAS PUTEM

order_image
order_image
order_image
order_image