search user menu
Datum javne prodaje: Kontakt
Datum kreiranja oglasa: 05.06.2015
Kontakt

Građevinsko zemljište u Staroj Pazovi

Kontaktirajte prodavca
Struktura

Zemljište


Grad

Stara Pazova


...
Jemstvo

0,00

Tip nekretnine

Zemljište

Kvadratura

-

Sprat

-

Grejanje

-

Ostalo

-


Prodavac / Poverilac

AIK banka AD Beograd

Kontakt telefon

011/785-99-99

Molimo Vas da pri kontaktiranju napomenete da ste oglas videli na portalu doboš

Broj prodaje

-

Dokumenti

-

Opis

KP 1808/2 površine 28.435m2 upisana u LN 540 KO Krnješevci.

 

Predmetna nepokretnost je građevinsko zemljište u Krnješevcima, u blizini autoputa E 70 Beograd Zagreb. Predmetna nepokretnost se nalazi u blizini naselja Šimanovci, na oko 2 km udaljenosti od centra naselja vazdušnom linijom, a od naselja Krnješevci takođe 2km, s tim što je od tog naselja odvojena autoputem. Krnješevci su naselje u Opštini Stara Pazova u Sremskom okrugu, 25 km udaljeno od Beograda. Naselje Krnješevci je najmanje na teritoriji Stare Pazove ima oko 1.500 stanovnika. Na teritoriji naselja je formirana industrijska zona koja obuhvata oko 580ha zemlje i zajedno sa Šimanovcimaa predstavlja najznačajniju industrijsku zonu, gde su u poslednjih 10 godina, proizvodne iili skladišne objekte otvorile mnoge kompanije kao što su Ju Boje, Pink Int, ITM Group, Don Café, Trimo Inženjering, Polino itd. Prema Planu generalne regulacije naselja Krnješevci, iz 2010. godine, parcela pripada južnoj radnoj zoni – privredne delatnosti, urbanistička celina IX(od ukupno 12).

 

U listu nepokretnosti broj 540 KO Krnješevci upisana je katastarska parcela 1808/2 ukupne površine 28.435m2 kao građevinsko zemljište van građevinskog područja, u privatnoj svojini sa obimom udela 1/1 u korist Aik Banka ad Niš.

 

Teren je ravan i na parceli se ne mogu identifikovati izgrađeni objekti. Predmetna katastarska parcela je trapezastog oblika. Pravilima uređenja i pravilima građenja za radnu zonu, su predviđeni različiti parametri za različite namene u okviru zone privrednih delatnosti. Najveći indeks izgrađenosti je predviđen za komercijalne sadržaje, ali obzirom da parcela nema realan tržišni potencijal za tu namenu, za potrebe utvrđivanja tržišne vrednosti zemljišta rezidualnom metodom, usvojena je poslovna namena koja predviđa: Zauzetost parcele 40%;Indeks izgrađenosti 0.8;Spratnost P do P+2+Pk;Učešće zelenila 30%

 

Cena nepokretnosti predmet je dogovora.

 

U prihvatu ponude Banka će prvenstveno ceniti VISINU PONUĐENE CENE.

 

Ponude dostavljati na mail : nekretnine@aikbanka.rs ili na adresu AIK BANKA AD NIŠ, Bul. Mihajla Pupina 115đ, 11 070 Beograd, sa napomenom „za Službu upravljanja preuzetom imovinom -dobos“.

Kontaktirajte prodavca

PODELI OGLAS PUTEM

order_image
order_image
order_image
order_image