search user menu
Datum javne prodaje: Kontakt
Datum kreiranja oglasa: 10.06.2015
Kontakt

Poslovni prostor - lokal u Nišu

Kontaktirajte prodavca
Struktura

Poslovni objekat


Grad

Niš


...
Jemstvo

0,00

Tip nekretnine

Poslovni objekat

Kvadratura

-

Sprat

-

Grejanje

-

Ostalo

-


Prodavac / Poverilac

AIK banka AD Beograd

Kontakt telefon

011/785-99-99

Molimo Vas da pri kontaktiranju napomenete da ste oglas videli na portalu doboš

Broj prodaje

-

Dokumenti

-

Opis

Lokal 59 ulaz 85/A površine 72,45m2 u TC Zona 2, objekat 1 na KP 806/11 upisan u LN 2366 KO Niš- Ćele kula

 

Lokal br. 59 se nalazi u ulazu 85/A na drugom spratu u TC Zona 2, objekat 1 na KP 806/11 upisan u LN 2366 KO Niš Ćele ku Lokacija TC Zona II je u centru Grada Niša, Bulevaru Nemanjića br. 85. Od centra grada, Trga kralja Aleksandra je udaljena oko 2.5km. U blizini su stajališta linija gradskog prevoza 6. i 13. Ispred tržnog centra je parking koji je uglavnom pun tokom dana, a zbog koncentracije stanovništva koje živi u okruženju, lako je pristupačan i za pešake. TC Zona 2 je u okruženju stambenih objekata visoke spratnosti, u delu Niša Krivi vir. Duž Bulevara Nemanjića se takođe nalaze i banke, restorani, prodavnice, park Svetog Save, pijace Boško Buhe i dr. U TC Zona II su aktivni lokali na svim etažama(prizemlje, prvi i drugi sprat), koji predstavljaju lokale maloprodaje odeće i obuće, zanatske radnje, uslužne delatnosti, poslovni prostor i dr. Predmetni lokal je na drugom spratu i pristupa iz hola tržnog centra.

 

U listu nepokretnosti kao vlasnik predmetnog lokala upisana je AIK Banka na poslovnom prostoru 59 ulaz 85/A, korisne površine 61m2, kao deo zgrade 1 na KP 806/11. Stvarna površina lokala po nalazu sudskog veštaka je lokal površine 72.45m2. Lokal se sastoji od ulaznog prostora orjentacione površine 11m2, prostora na spratu površine oko 63m2. Prostor na spratu je pod kosinom. Poslovni prostor nema sopstveni sanitarni čvor. Prostor ima priključke na gradsku mrežu: vodovod i kanalizaciju, centralno grejanje, elektro energetske instalacije, telefon i protivpožarnu signalizaciju. Poslovni prostor se trenutno ne koristi.

 

Cena nepokretnosti predmet je dogovora.

 

U prihvatu ponude Banka će prvenstveno ceniti VISINU PONUĐENE CENE.

 

Ponude dostavljati na mail : nekretnine@aikbanka.rs ili na adresu AIK BANKA AD NIŠ, Bul. Mihajla Pupina 115đ, 11 070 Beograd, sa napomenom „za Službu upravljanja preuzetom imovinom -dobos“.

Kontaktirajte prodavca

PODELI OGLAS PUTEM

order_image
order_image
order_image
order_image