search user menu
Datum javne prodaje: Kontakt
Datum kreiranja oglasa: 19.12.2022
24 000 EUR

Kuća u Pljevljima

Kontaktirajte prodavca
Struktura

Stambeni objekat


Grad

Pljevlja

Adresa

KO Pljevlja


...
Jemstvo

-

Tip nekretnine

Stambeni objekat

Kvadratura

-

Sprat

-

Grejanje

-

Ostalo

-


Prodavac / Poverilac

Izvršni poverioci

Kontakt telefon

066/809-00-93

Broj prodaje

-

Dokumenti

-

Opis

Prodajemo u centru grada kucu na dvije etaze, ulica Boracka bb. Objektu je potrebno renoviranje, od centra grada udaljeno 500m. Ukupne neto površine 70m2 i dvorišta od 217m2.  

 

Predmetna nekretnina je kuća koja se nalazi u Pljevljima. Pljevlja se nalaze u sjevernom dijelu Crne Gore, planinskom dijelu zemlje, oko 180 kilometara sjeverno od Podgorice. Ukupna pristupačnost je dobra jer se do Pljevalja može doći preko dva različita pravca, novim putem preko Žabljaka i preko Bijelog Polja i autoputa E 65/E 80. Pljevlja takođe imaju koristi od blizine granice sa Srbijom, koja je manje od 15 kilometara istočno. Pljevlja su u energetskom sektoru poznata po tome što se tu nalaze rudnik uglja i elektrana.

 

Predmetna nekretnina se nalazi na širem centralnom području Pljevalja, na području Močevca, cca. 500 metara severno od samog centra grada. Okolina je pretežno stambena i sastoji se od individualnih stambenih jedinica sa susednom srednjom školom kao jednim od obeležja. Imanje se nalazi u Boračkoj ulici, veoma uskoj jednosmernoj uličici sa značajnim nagibom terena ka jugu.

Kontaktirajte prodavca

PODELI OGLAS PUTEM

order_image
order_image
order_image
order_image