search user menu
Datum javne prodaje: 09.07.2024
Datum kreiranja oglasa: 07.06.2024
54 750 EUR

Jednosoban stan u Velikoj Plani

Kontaktirajte prodavca
Struktura

Stambeni objekat


Grad

Velika Plana

Adresa

Miloša Velikog 20A


...
Jemstvo

-

Tip nekretnine

Stambeni objekat

Kvadratura

-

Sprat

-

Grejanje

-

Ostalo

-


Prodavac / Poverilac

OTP banka

Kontakt telefon

064/896-05-83

Broj prodaje

-

Dokumenti

-

Opis

-    Nepokretnosti koja se nalazi u Velikoj Plani  – Jednosoban stan , br. posebnog dela objekta 6, evidencioni broj 6, na 3. spratu stambeno – poslovne zgrade ,  br. objekta 3, u ul. Miloša Velikog br. 20 A, na katastarska parcela: 2394/3, upisano u listu nepokretnosti br. 10488 KO Velika Plana I

 

Početna cena za napred navedenu nekretninu iznosi 54.750,00 EUR, u dinarskoj protivvrednosti, po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan plaćanja.  

 

Aukcija će se održati dana 09.07.2024. godine, sa početkom u 12,00 časova u prostorijama OTP BANKA SRBIJA a.d. Novi Sad , u Beogradu, u ul. Bulevar Zorana Đinđića br. 50 a/b.

 

Iznos, poreza na prenos apsolutnih prava kao i svih potrebnih troškova za upis prava vlasništva na kupca, kao i svih ostalih troškova, ako nastanu, u vezi ove aukcijske prodaje i opisanih nepokretnosti, snosi kupac. Zainteresovani kupci su obavezni da uplate depozit u iznosu od 10% od početne cene,  pre održavanja aukcije, a najkasnije do 08.07.2024. Uplata depozita vrši se na račun OTP BANKE SRBIJA AD NOVI SAD br. 325-0048291000943-58. Uplata depozita vrši se na gore navedeni račun (svrha uplate: depozit za aukciju od 09.07.2024.) Lica koja izvrše uplatu depozita potpisaće izjavu o gubitku prava na povraćaj depozita, u slučaju da u aukcijskoj prodaji steknu status kupca ili drugog najboljeg ponuđača, dok se ne okonča postupak prodaje.

 

Pravo na povraćaj depozita nema lice koje je uplatilo depozit, a nije pristupilo na aukcijsku prodaju; lice koje odbije da potpiše izjavu o gubitku prava na povraćaj depozita; lice koje ne prihvati početnu cenu na aukcijskoj prodaji; lice koje na aukcijskoj prodaji stekne status kupca ili drugog najboljeg ponuđača do okončanja postupka prodaje. Ostalim licima se depozit vraća u roku od 3 (tri) radna dana od dana održane aukcijske prodaje.

 

Smatra se da je uplatom depozita učesnik dao ponudu za učešće na aukciji i prihvatio početnu cenu na aukciji.Uplaćeni depozit predstavlja deo kupoprodajne cene najpovoljnijeg ponuđača.

 

Registracija učesnika počinje 30 minuta pre početka javnog nadmetanja i završava se 10 minuta pre početka javnog nadmetanja.

 

Fizička lica koja učestvuju na aukciji legitimišu se ličnom kartom ili pasošem, a pravna lica prilažu dokaz o registraciji firme i dokaz o ovlašćenom licu za zastupanje i /ili ovlašćenje za učešće na aukciji. Na aukciji se prilaže i dokaz o uplaćenom depozitu.

 

Aukcijski korak se utvrđuje u vrednosti od 300,00 EUR u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS.   
Razgledanje imovine zainteresovana lica mogu sa hipotekarnim poveriocem organizovati od dana objavljivanja oglasa, pa zaključno sa 08.07.2024.god.

 

Predmetna nepokretnost se prodaje u viđenom stanju, bez prava kupca na naknadne reklamacije.
Kupoprodajni ugovor se potpisuje i overava pred nadležnim organom overe najkasnije u roku od 8 (osam) dana od dana održavanja aukcijske prodaje, do kada se kupac obavezuje da isplati preostali iznos kupoprodajne cene u celosti. Troškove overe pred nadležnim organom plaća kupac. Ako proglašeni kupac ne uplati kupoprodajnu cenu na ugovoreni način gubi pravo na povraćaj depozita.

Kontaktirajte prodavca

PODELI OGLAS PUTEM

order_image
order_image
order_image
order_image