search user menu
Blic • 29.11.2021.

O nama

Ko smo mi?

dobos.rs je jedinstveni portal na tržištu Srbije koji pruža sveobuhvatne i ažurne podatke o nekretninama, vozilima i drugim predmetima na javnoj prodaji ili vraćenim sa lizinga.

Misija

dobos.rs želi da pospeši pravni promet time što će ponudu nekretnina, vozila i drugih predmeta na javnoj prodaji ili vraćenih sa lizinga učiniti pristupačnijom širem građanstvu.

Portal za svrhu ima i edukaciju građana o javnoj prodaji kao obliku prodaje, kao i približavanje prednosti javne prodaje svim potencijalnim kupcima nekretnina, vozila ili drugih predmeta.

Zašto postati korisnik?

dobos.rs na jednostavan, pregledan i efikasan način omogućava svojim posetiocima da na jednom mestu pristupe celokupnoj ponudi nekretnina, vozila i drugih predmeta na javnoj prodaji ili vraćenih sa lizinga, uporede cenu predmeta koji ih zanimaju, i u direktnom kontaktu sa poveriocima ili prodavcima saznaju sve što je potrebno kako bi povoljno pribavili predmet svog interesovanja.

Poverioci/Prodavci

Poveriocima i prodavcima portal nudi jedinstvenu priliku da na jednostavan način jeftino oglase nekretninu, vozilo ili drugi predmet i time obezbede da veliki broj direktno zainteresovanih građana vidi njihov oglas na mestu koje je simbol javne prodaje u Srbiji.

Vizija

dobos.rs će postati sinonim za javnu prodaju u Srbiji i regionu, mesto na kome se sa lakoćom i na brz način susreću ponuda i tražnja predmeta na javnoj prodaji.  

dobos.rs je mlad poduhvat, i u postizanju ovog cilja, svaka podrška je dobrodošla. Molimo vas da sve predloge, kritike i sugestije uputite na office@dobos.rs

 

 


PODELI OVO PUTEM

SLIČNE VESTI