search user menu
Datum javne prodaje: Kontakt
Datum kreiranja oglasa: 12.06.2018
Kontakt

Zemljište u Titelu

Kontaktirajte prodavca
Struktura

Zemljište


Grad

Titel

Adresa


...
Jemstvo

0,00

Tip nekretnine

Zemljište

Kvadratura

-

Sprat

-

Grejanje

-

Ostalo

-


Prodavac / Poverilac

AIK banka AD Beograd

Kontakt telefon

Call centar banke 0800-10-10-15

Molimo Vas da pri kontaktiranju napomenete da ste oglas videli na portalu Doboš

Broj prodaje

-

Dokumenti

-

Opis

Zemljište u Tielu (KP 4300/2 i 4300/4) ukupne površine 27ha 95a 36m2 , u području radne zone Jug neposredno uz železničku prugu uz obau reke Tise.

 

Navedene parcele predstavljaju građevinsko zemljište izvan građevinskog područja,, sve u privatnoj svojini sa obimom udela 1/1 u korist AIK Banke AD Beograd. Ukupna površina svih parcela je 27ha 95a 36m2.

 

Predmetne parcele se nalaze u radnoj zoni u južnom delu grada neposredno uz železničku prugu uz obalu reke Tise. Radna zona Titela se nalazi u blizini naselja i pruža se nizvodno u dužini 4,5km uz obalu reke Tise. Do ove lokacije se dolazi lako i brzo međugradskim saobraćajnicama R110 (koji povezuje Titel sa Zrenjaninom i Novim Sadom) i R122(povezuje Titel sa auto-putem E-75). Neposredno uz parcele prolazi i železnička pruga Novi Sad-Titel-Orlovat.

 

Po prostrornom planu opštine Titel, ove parcele su u funkciji urbanističkih parametara za radne zone i komplekse gde je dozvoljena gradnja: poslovnih,proizvodnih,skladišnih, ekonomskih i uslužnih objekata kao i objekata infrastruktura.

 

Cena nepokretnosti predmet je dogovora.

 

U prihvatu ponude Banka će prvenstveno ceniti VISINU PONUĐENE CENE.

 

Ponude dostavljati na mail : nekretnne@aikbanka.rs ili na adresu „AIK BANKA“ AD Beograd, Bul. Mihajla Pupina 115đ, 11 070 Beograd, sa napomenom „za Sektor nabavke ,logistike i upravljanja imovinom“

Kontaktirajte prodavca

PODELI OGLAS PUTEM

order_image
order_image
order_image
order_image